Хіти тижня. ​"Царський подарунок" і Медведчук: Московський кореспондент про плани Путіна на українських моряків

Звільнення українських військовополонених моряків Кремль, звісно, схоче обіграти у своїх цілях. Є думка, якщо тиск світової спільноти не увінчається успіхом у найближчі тижні, наступне «вікно можливостей» скоріш за все з’явиться ближче до наступної осені

Російський президент Володимир Путін навряд чи дасть згоду на обмін взятих в полон українських моряків до того моменту, поки в Україні не відбудуться вибори глави держави. Таку думку в ефірі «Радіо Свобода» озвучив український журналіст Роман Цимбалюк, зазначають Патріоти України.

У той же час він додав, що господар Кремля цілком здатний використовувати наших моряків в своїх маніпуляціях напередодні парламентських виборів в чужій державі, щоб змусити українців проголосувати за прокремлівські сили.

«Зараз, коли вибори наближаються, Володимир Володимирович цих людей не хоче міняти, щоб не додавати політичних очок президенту України. А може бути взагалі по-іншому - у нас же потім парламентські вибори. Можливо, він якомусь лідеру політичної партії, наприклад, того ж Медведчуку візьме і подарує цих моряків. І скаже: «Ось - справжній рятівник українців», - не виключає журналіст.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...