Хіти тижня. "Це буде удар": Орєшкін пояснив, чому Путін "тримається" за Сенцова

У Кремлі думали, що Сенцова можна буде налякати, зламати, підкупити. Таку думку в ефірі "Радіо Крим.Реаліі" висловив російський політолог Дмитро Орєшкін, повідомляють Патріоти України.

Якщо голодуючий в Росії український режисер Олег Сенцов, який тримає голодовку більше трьох місяців, помре, то це буде "серйозним ідейним ударом" по президенту Росії Володимиру Путіну, - акцентував Орєшкін.

"Вони (в Кремлі – Ред.) думали, що Сенцова можна буде налякати, зламати, підкупити. Насправді, жити-то всі хочуть. А ось він тримається. Якщо, не дай бог для Путіна, він помре, то це звичайно буде важкий ідейний удар по ньому. Це в Кремлі добре усвідомлюють", - сказав політолог.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...