Хіти тижня. "Це дуже важливо": Експерт розповів, що може бути у таємному пункті указу Порошенка про воєнний стан

В указі є таємний пункт 12, який, найімовірніше, стосується заходів з підготовки оборони.

Верховна Рада прийняла рішення про введення в Україні режиму воєнного стану. У тексті відповідного указу президента є таємний пункт 12, який, найімовірніше, стосується заходів з підготовки оборони. Про це в ефірі 24 каналу заявив директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський, передають Патріоти України.

За його словами, ймовірно, це саме ті плани, які конкретно будуть виконувати. "Зараз розповісти ворогові, що ми будемо робити, – це неправильно", - заявив Сунгуровський.

"Сказати, що ми готові робити – можна, але, що конкретно будемо робити, треба тримати в таємниці. Для збереження нормального режиму життя потрібна довіра до влади – це дуже важливо", – зазначив експерт.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...