Хіти тижня. Це її погубить: "Москва зробила катастрофічну помилку з Кримом", - Радзіховський

За словами політолога, у Кремля немає фізичних або ще якихось ресурсів, щоб займатися проблемами інших країн, зокрема конфліктами в Придністров'ї, Південній Осетії, Нагірному Карабасі.

Ілюстрація: vivareit.ru

Росія, анексувавши Крим, зробила катастрофічну та непоправну помилку. Таку думку висловив російський політолог Леонід Радзіховський в інтерв'ю Haqqin.az, зазначивши, що зараз Росія перебуває в "ситуації відступу, і наступати вона не може", повідомляють Патріоти України.

"Москва зробила катастрофічну помилку, приєднавши Крим. Ця помилка незворотна, бо в жодному разі російська політична еліта не відмовиться від Криму та Севастополя. І Захід, користуючись цим фактором, буде все сильніше затягувати санкційний зашморг, який Росія сама собі натягнула на шию", - сказав Радзіховський.

"Як то кажуть, допрацювалися - і в Україні, і Грузії, і Сирії. Більше фізичних і психологічних сил на такі заняття не залишилося", - упевнений він. Також Радзіховський додав, що Росія із задоволенням закрила б питання Донбасу, якби знайшла зручний привід зробити це, зберігши обличчя, показавши громадськості всередині країни й за кордоном, що відмова від Донбасу не є програшем, а черговою перемогою.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...