Хіти тижня. "Це не Путін веде з нами війну": Радянський дисидент пояснив, що мають усвідомити українці

Українцям необхідно усвідомити, що вони ведуть війну не з президентом Росії Володимиром Путіним, а з усіма росіянами. При цьому зміна глави РФ не стане кращим сценарієм. Про це заявив радянський дисидент, член наглядової ради Української Гельсінської спілки з прав людини Йосип Зісельс, повідомляють Патріоти України.

"Це не Путін веде з нами війну, це росіяни ведуть війну, це дуже важливо розуміти, це не Путін зробив такою Росію, це Росія така, що вона викликала на трон таку людину, як Путін, їй потрібна саме така людина. Це ще не найгірший варіант, після Путіна може прийти людина ще гірша, тому не треба мріяти, щоб Путін пішов, хоча він нам накоїв чимало лиха", - вважає він.

Зісельс наголосив, що не варто забувати, що поруч з Путіним є такі люди, як Рогозін (глава Роскосмосу Дмитро Рогозін), Іванов (екс-керівник адміністрації президента РФ), які, на його думку, будуть набагато гіршими, ніж нинішній глава РФ.

"Для Росії ми взагалі не нація - українці, не країна, а не зрозуміло що. Ми були їх частиною, і раптом ми вирішили брикнути, вередуємо, ми не хочемо бути з ними. Звичайно, у них гірше ставлення, ніж у нас до них. Адже до останнього часу, до Криму українці вважали, що росіяни - це старші брати. Це як стосунки в сім'ї: ти не можеш підняти руку на старшого брата, він для тебе авторитет: він сильніший, він старший за тебе, і сім'я підтримує його авторитет у твоєму розумінні.

Але Крим стався, і тоді українці були збентежені: старші брати відхопили кусок України - нахабно, безцеремонно, цинічно, просто відрізали. Це призвело до протверезіння. Підняти руку і вбити старшого брата неможливо, є психологічні бар'єри, які за рахунок сімейного виховання дуже високі. А коли почалася війна на Донбасі - подолали", - зазначив він.

Джерело: Апостроф

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...