Хіти тижня. "Ценеми і настамнєт": У Путіна відповіли Порошенку щодо планів РФ захопити Маріуполь і Бердянськ

В інтерв'ю німецькому Funke Media Group президент України Петро Порошенко заявив, що Росія намагається отримати наземний коридор з окупованого Донбасу на окупований Крим, захопивши Маріуполь і Бердянськ.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав абсурдною заяву президента України Петра Порошенка про те, що Росія збирається захопити українські міста Маріуполь і Бердянськ, щоб "пробити коридор" до окупованого Криму. Про це він сказав журналістам у понеділок, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, подібні заяви Порошенка - "це ще одна спроба якимось чином спровокувати напруженість", а також пов'язані з майбутніми президентськими виборами в Україні. "Росія ніколи нічого не захоплювала і ніякі коридори нікуди не прокладала. Тому це абсолютно безпідставна заява і звинувачення Росії в чомусь", - заявив Пєсков.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...