Хіти тижня. "ТСН, которым руководил я, и нынешний, который раскрутил Евромайдан - это…": Вірний посіпака Медведчука покартав журналістів за демарш проти Оксани Марченко (відео)

На думку політолога В'ячеслава Піховшека, протест журналістів "ТСН" проти участі Оксани Марченко в шоу "Танці з зірками" - чистої води політична маніпуляція, оскільки Віктор Медведчук ніколи не давав тих оцінок подій в Україні, які йому приписав колектив.

В'ячеслав Піховшек

В ефірі NewsOne Піховшек нагадав, що довгі роки керував "Телевізійної службою новин", передають Патріоти України.
"ТСН того періоду - "доколомойского", яким керував я, і ТСН нинішнього періоду - ТСН, який підтримав і, фактично, розкрутив євромайдан, який, фактично, наїжджає і ділить Україну - це різні речі ... Зараз ми маємо справу зі спробою цензури Оксани Марченко. Журналісти вирішують, хто має рацію, а хто не правий. При мені так не було і не було б. І це рівень нинішніх журналістів ТСН", - вважає політолог.
Що стосується Оксани Марченко, зірки українського телебачення з 20-річним стажем, то її кращі проекти, впевнений Піховшек, ще попереду. "Це людина, яка ніколи не виступала проти "ТСН", проти "1 + 1". Ця людина, яка завжди робила свою роботу. І ось - її б'ють через її чоловіка. Причому б'ють кошмарним чином - в заяві "ТСН" йдеться про Віктора Медведчука і громадянську війну. Нібито Медведчук підтримує громадянську війну. При мені "ТСН" перевіряла інформацію, у всякому разі, я працював над цим. Давайте розберемо ці твердження", - сказав політолог і привів фрагмент інтерв'ю Медведчука Жанні Немцовій з Deutsche Welle:

"Як бачимо, журналісти "ТСН" приписали Медведчуку ... питання Немцової. Ось рівень людей, які роблять новини на "1 + 1"! Людей, які вважають, що якщо зайняти "правильну" в їхньому розумінні громадянську позицію, то все інше - не важливо! Неважливо перевіряти інформацію, важливо "мочити" свою колегу Оксану Марченко. Те, що це приклад недобросовісної конкуренції, всім і так це зрозуміло", - вважає Піховшек.

Опублікував: Олег Устименко

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...