Хіти тижня. Цимбалюк вказав на прокол кремлівської пропаганд*нки з Україною (відео)

Фоловери скандальної пропагандистки путінського режиму Ольги Скабеєвої в соціальній мережі Instagram активно зверталися до неї з проханнями не розповідати надалі їм про життя України, а сконцентруватися на російських проблемах.

На даний факт звернув увагу український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на Youtube, передають Патріоти України.
Він зазначив, що Скабеєва сама задала питання своїм шанувальникам, про що вони хотіли б чути в її програмах. Вони, в свою чергу, відповіли їй про надокучливу українську тематику, проте були проігноровані.
«У мене був грішок: не так давно зайшов в Instagram зірки російської політичної журналістики, або пропаганди, Ольги Скабеєвої. Напередодні початку нового сезону вона запитувала у своїх передплатників, яких у неї насправді багато: «Що ж вам цікаво, дорогі росіяни?». А вони там в прямому сенсі благали не показувати більше різні сюжети про нашу країну, не виносити на обговорення Україну. І не в тому справа, що вони не вірять в це, а справа в тому, що хочуть почути про життя в російській державі. Втім, на це вона і монополія на телевізор, щоб не брати до уваги думку простого обивателя. Продовжують годувати поганою Україною», - не без сарказму зауважив Цимбалюк.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...