Хіти тижня. "Тут дійсно відчуття безпеки і спокою": Скандальний екс-регіонал заговорив про новий референдум у Криму

Вадим Колесніченко поскаржився, нібито на неокупованій території увесь час чекає "удара в спину".

Вадим Колесніченко. Фото: 112 Україна.

В окупованому Росією Криму після "референдуму" в 2014 році панує відчуття "безпеки і спокою". Таку заяву зробив скандальний екс-регіонал Вадим Колесніченко, який був автором скандального проросійського мовного закону, передають Патріоти України із посиланням на "Політнавігатор".
Колишній нардеп назвав анексуваний півострів "щасливим квитком, який витягли, як мило з-під п'яти в лазні, в вагоні, що проїжджає". "Найголовніше – відчуття безпеки і спокою. Це важко пояснити тому, хто не був у цьому котлі останніх кілька років на Україні. Коли ти кожну хвилину чекаєш в спину. Коли тебе обливають помиями щодня. Ти не знаєш, куди подітися. Не знаєш, до кого звертатися. Коли тебе твої ж підставляють. А тут дійсно відчуття безпеки і спокою", – висловився він.

Колесніченко додав, що готовий був ще хоч 21 раз провести "референдум", "щоб бути подалі від цього кошмару, від цих ідіотів". "Так що, як відбулося, так відбулося. На жаль, велика політика, як показує досвід, без крові не робиться. Але прикро, коли вбивають своїх же на території України, а європейське суспільство аплодує і каже, що це демократія", – поскаржився екс-політик.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...