Хіти тижня. Тимошенко висловилась про дії Національного корпусу Білецького

У нещодавно оприлюдненій доповіді Державного департаменту США щодо прав людини українські націоналістичні організації С14 і «Національний корпус» визнані «групами ненависті», однак ЮВТ дещо іншої думки.

Юлія Тимошенко. Фото: metronews.ru.

Кандидат у президенти України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в інтерв'ю заявила, що підтримує боротьбу з корупцією, протестні акції активістів, які з нею борються, однак всі вони мають відбуватися без агресії і застосування сили, передають Патріоти України.

«Я хочу, щоб ми зараз не робили підміну понять і щоб ми не засуджували «Національний корпус» за їхню позицію. Так, безумовно, треба звернутися до них і попросити, щоб вони ні в якому разі не застосовували агресію, але висловлювати принципову позицію проти мародерства головнокомандувача на армії – це, мені здається, обов'язок кожного громадянина України», – сказала Юлія Тимошенко.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...