Хіти тижня. Тимошенко зловили на черговій брехні (фото)

У партії «Батьківщина» стверджують, що Юлія Тимошенко ходить вулицями Києва без охорони, хоча це не так.

У суботу, 29 вересня, Юлія Тимошенко і народні депутати партії «Батьківщина» вшанували у Києві пам’ять жертв Бабиного Яру. Поставити квіти до пам’ятного знаку загиблим від рук нацистів у роки Другої світової війни разом з Тимошенко та її депутатами прийшли молоді активісти «Батьківщини». Пізніше один із них, голова Подільської районної у м. Києві організації «Батьківщина Молода» Богдан Баранцов вихвалявся у Facebook, що Тимошенко «просто на вулиці, без натовпу охорони спілкується з людьми», передають Патріоти України.

Але чи дійсно під час вшанування жертв нацистів лідера «Батьківщини» не супроводжували охоронці? Переглянемо інші світлини з вчорашнього заходу за участю Юлії Тимошенко. Щонайменше на одній із них (фото опублікувала у Facebook прес-секретар Тимошенко Марина Сорока, – ред.) можна побачити особистого охоронця очільниці «Батьківщини». Чоловік іде зліва від Тимошенко, позаду народного депутата Івана Крулька.

Те, що на знімку справді охоронець Тимошенко, журналістам підтвердили співробітники штабу «Батьківщини». Звати охоронця – Сергій.

Як бачимо, аби здаватися ближчими до простих людей, у «Батьківщині» не гребують поширювати брехню, що Тимошенко начебто «виходить у народ» без охоронців.

Джерело: Інформатор

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...