Хіти тижня. У червоно-чорній краватці і з бородою: "Сєня" Яценюк здивував новим іміджем (фото)

Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк з'явився на публіку під час випуску курсантів патрульної поліції. На офіціозі Яценюк був разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Екс-глава уряду був у червоно-чорній краватці, повідомляють Патріоти України.

"Хочу вас повернути у події 2014 року. У нас тоді не те, що поліції, міліції навіть не було. Повний хаос і безлад у системі правоохоронних органів, відсутність армії, корумпована правова система, російська агентура у Службі безпеки України і розвідувальних органах, відсутність держави як такої", - сказав Яценюк.

Він назвав "справжніми партнерами" США, Канаду і ЄС, які "відкрили нову сторінку в Україні". "У вас тут дуже правильно написано - довіра народу понад усе. Люди вам довіряють. Люди хочуть впевненості у завтрашньому дні і безпечному сьогодні", - звернувся Яценюк до поліцейських.

Також екс-прем'єр заявив, що процес реформи розпочатий, але "далеко не завершений". "Реформа поліції повинна супроводжуватись прискореними темпами реформування СБУ, інших правоохоронних органів і суддівської системи", - продовжив Яценюк та додав, що наступного року мінімальна зарплата для поліцейських має бути 9200 грн.

"Пригадую, коли я став прем'єр-міністром, яка була мінімальна заробітна плата в тодішній міліції - 1800. Будемо мати 9200 - це мінімум. Будемо рухатися вперед і по соціальному пакету і по захисту кожного з вас. Борітеся - поборите. Слава Україні", - додав екс-глава уряду.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...