Хіти тижня. У кращих традиціях "пітерського підворіття": Путін злобно прокоментував комюніке саміту G7

Всі звинувачення на адресу Росії, представлені в комюніке країн-членів «Великої сімки» за результатами саміту, глава Кремля Володимир Путін назвав «творчою балаканиною».

Про це російський президент заявив на прес-конференції на саміті Шанхайської організації співробітництва в Китаї, передають Патріоти України.
«Що стосується «дестабілізуючих дій», то так само, як і щодо деяких інших подій, в тому числі коли всі проявили солідарність з приводу відомої події в Солсбері, нічого конкретного знову сказано не було. Йдеться про те, що з великим ступенем ймовірності ця подія відбулася», - сказав Путін.
Він також переконаний, що солідарність світової спільноти в даному питанні «виникає на якомусь дуже хиткому ґрунті». «Я вважаю, що треба припинити всю цю балаканину творчу і перейти до конкретних питань, пов'язаних з реальним співпрацею», - заявив президент Росії.
Опублікував: Олег Устименко

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...