Хіти тижня. У мережі фурор: СБУ красиво поставила на місце терориста ''ДНР'' (фото)

Служба безпеки України відповіла сепаратисту в коментарях в соцмережі, показавши, що знає про найманця всю важливу інформацію.

Антон Ісмієв

Скріншотом цього листування поділилася волонтерська організація "Миротворець" у Twitter. Інцидент також активно обговорюється іншими користувачами, передають Патріоти України.

"СБУ надихає "миротворців" працювати і далі. Тому що з цього їх коментаря чітко видно, де вони відомості взяли. А це говорить лише про те, що ми все робимо так, як потрібно нашій Батьківщині", — сказано в повідомленні.

Об'єктом уваги СБУ став Антон Ісмієв, уродженець Херсона, з позивним "Хаман". Він виступив проти України у 2014 році, тоді ж отримав поранення біля Шахтарська. Перебував у полоні, однак його обміняли на українських військових.

"Браво", "Шикарно! Захват повний!" "Молодці, профі", "Чітко вийшло", "Це прекрасно", "Красені", "Знімаю капелюха!" — пишуть в мережі.

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...