Хіти тижня. У мережі говорять про велику війну: Росія зробила небезпечний натяк на адресу США

Генштаб Росії натякає на небезпеку "провокацій" в Сирії і стверджує про підготовку США до нанесення ракетних ударів по об'єктах союзника РФ, Башара Асада.

Про це заявив журналістам начальник оперативного управління російського Генерального штабу генерал-полковник Сергій Рудський, передають Патріоти України.

"Американські інструктори в районі міста Ет-Танфа вже підготували кілька груп терористів. Їх завданням буде організація провокацій з підривом вибухових пристроїв, начинених отруйними речовинами", - передають російські ЗМІ слова Рудського. Провокації нібито повинні стати приводом для атаки США на режим Асада.

На даний момент невідомо, про що можуть свідчити такі вислови в російському Генштабі. Нагадаємо, що раніше сирійських союзників Росії вже неодноразово звинувачували в застосуванні хімічної зброї.

Втім, деякі російські користувачі вже встигли войовничо відреагувати на заяву: "Ну так збийте все це на*єр!", "Зітріть цю натовську шушваль з лиця землі!", "Нам теж треба підігнати свої ракетоносці і в разі чого, відкрити вогонь!". Чи розуміють коментатори наслідки прямого військового конфлікту з США, також залишається питанням.

Опублікував: Олег Устименко

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...