Хіти тижня. У мережі опублікували відео скандальної бесіди Тимошенко з послом РФ

Працівник одного з російських телеканалів розмістив у Facebook відео бесіди глави партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко з послом РФ у Німеччині Сергія Нечаєва на полях Мюнхенської конференції з безпеки.

На ньому видно вже кінець бесіди, коли дипломат полишає Тимошенко, передають Патріоти України.

Загальну тривалість бесіди на цьому відео визначити не можна. Після відходу Нечаєва працівник російського телебачення наблизився до Тимошенко і спробував узяти коментар, але та відмовилася.

Раніше у Міністерстві закордонних справ Росії заявили про зустріч народного депутата, екс-прем'єра України Юлії Тимошенко і посла Росії в Німеччині Сергія Нечаєва у рамках Мюнхенської конференції з безпеки. Як повідомила речниця російського відомства Марія Захарова, Тимошенко і Нечаєв поспілкувалися у той час, коли відбувалася зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з його російським колегою Сергієм Лавровим.

Крім того, в офіційному twitter МЗС Росії було оприлюднене фото, на якому, зокрема, є Юлія Тимошенко. Пізніше партія «Батьківщина» заявила, що фото за участі Тимошенко з кулуарів Мюнхенської конференції з безпеки, опубліковані МЗС Росії, є провокацією. У політсилі звернулись до засобів масової інформації «з проханням не брати участі у кремлівських спецопераціях».

Опублікував: Олег Устименко

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...