Хіти тижня. У мережі показали, як на початку лютого 2014 року Росія готувалася до захоплення Криму (фото)

Київський сепаратист Андрій Сєлезов, який втік з України, опублікував фото, які свідчать, що Росія на початку лютого 2014 року вже готувалася до захоплення Криму.

Знімки Сєлезов розмістив на своїй сторінці в Faceboook, передають Патріоти України.

Знайшов в своїх особистих архівах цікаві фото. Знято 7 лютого 2014 року в Санкт-Петербурзі з Невського автомобільного моста, на станції СПб-Московський-Сортувальний. Точно пам'ятаю, що в той день відкривалася олімпіада в Сочі", - зазначив Сєлєзов.

"До початку відомих кримських подій 19 діб. На платформах видно готові до перекидання (куди?) бронеавтомобілі "Тигр" і не нові з заводу, а що вже знаходяться в строю (на них є армійські номера). Може звичайно збіг, але мені здається, що саме ці автомобілі, через 19-20 днів, радісні кримчани побачили на вулицях своїх міст", - написав сепаратист.Нагадаємо, Андрій Сєлєзов під час Революції Гідності - активний учасник "Антимайдану". Після отримання легких тілесних ушкоджень на початку лютого 2014 року на Хрещатику втік до Росії.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...