Хіти тижня. У московських пропаг*ндонів "гвалт" через реакцію України на війну на морі, - Цимбалюк

Російські пропагандистські ЗМІ намагаються говорити не про напад на українські бойові кораблі і застосуванні зброї проти нас, а про воєнний стан в Україні.

На цьому робиться основний акцент, мовляв Україні не потрібно перемир'я і відновлення діалогу, - повідомляє український кореспондент УНІАН в Москві Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.
Він зазначає, що в РФ волають про скасування виборів в Україні, причому роблять вони це останні два роки. Роман Цимбалюк зазначає, що він особисто переконаний, що вибори в Україні пройдуть у встановлений законом термін, але Москва хотіла б, щоб вони пройшли як в окупованому Криму і на Донбасі. І це важливо не забувати в Україні. Кремлю, за великим рахунком, все одно, яке буде прізвище президента України, якщо це не буде гауляйтер з Москви.
Журналіст підкреслює, пора нам в Україні усвідомити, що ми не острів «Україна» і вибори будуть проходити в умовах постійного військового тиску з боку Росії. Тим більше, у місцевого царя рейтинг уже не лине до ста відсотків і там теж з'являються дуже серйозні питання.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...