Хіти тижня. "У нього вже не вірять!": Путін зазнав гучної поразки

Щорічне послання президента Росії Володимира Путіна Федеральним Зборам, яке стало 15-м для нього на посаді глави держави, виявилося найменш популярним у телеглядачів за останні роки.

Звернення транслювали в прямому ефірі одразу п'ять каналів. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на попередні дані компанії Mediascope, передають Патріоти України.

Серед москвичів, які в цей час дивилися телевізор, його вибрали 39%. У підсумку виступ Путіна подивилися тільки 5,9% жителів російської столиці або 0,87 млн осіб.

Востаннє такий низький рейтинг фіксували в 2013 році. В середньому цей показник варіювався від 7% до 9%. Рекордним стало послання 2014 року, коли Крим увійшов до складу РФ. За промовою президента тоді стежили 50% глядачів, які проживають в Москві.

"Падіння інтересу до того, що говорить президент, — один із проявів загальної кризи довіри, яка розпочалася в минулому році. Люди вже не вірять, що Путін здатен на щось нове, тому й не слухають, що він скаже", — пояснив політолог Аббас Галлямов.

На його думку, "це ще не можна назвати протестними настроями в чистому вигляді, проте це перший крок у їхньому напрямку". "Ерозія соціальної бази режиму — незаперечний факт", — говорить він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...