Хіти тижня. ''У Новоросії живуть великороси!'': Пропагандист Путіна влаштував епічну істерику і осоромився

Російський пропагандист, член президії Академії геополітичних проблем Араїк Степанян заявив, що країна-агресор не повинна відмовлятися від України, оскільки там живуть її громадяни - вигадані "великороси", повідомляють Патріоти України.

Саму Україну рупор Кремля назвав "Новоросією". Неадекватний спіч Степаняна пролунав в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1".

Приводом для нього стало питання скандальної пропагандистки Ольги Скабеєвої про те, чому Росія повинна брати участь у газових переговорах з Україною у Брюсселі.

"Ми знаємо, що там є наші росіяни, які перебувають у заручниках у "терористів", "злочинців" в особі сучасного українського керівництва. Є росіяни, "великороси", які живуть у "Новоросії". Вони — росіяни, і Росія не може їх кинути напризволяще і сказати: "Ось, ми вас караємо, закриваємо газ, мерзніть усі". Ми так не можемо робити. Бо Росія любить своїх громадян, любить всю Україну, український народ, який перебуває у заручниках сестри-людожерки, Еллочки-людожерки. Вона взяла владу", — відповів ведучій Степанян.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...