Хіти тижня. У окупантів істерика - "Хунта" пішла у наступ!": ЗСУ задіяли на передовій винищувачі, штурмовики, танки та іншу бронетехніку (відео)

Тактичні навчання із залученням винищувачів, штурмовиків, танків та іншої бронетехніки проводилися на передових позиціях, що стривожило окупантів.

Навчання на Приазовському напрямку. Фото: скріншот з відео.

Українські військовослужбовці провели масштабні тактичні навчання на Приазовському напрямку в зоні проведення ООС, щоб перевірити боєготовність військ. Про це інформує прес-центр Об'єднаних сил в Facebook, передають Патріоти України.

«Будь-який український командир повинен мати в своєму підпорядкуванні сильну артилерію і резерв», - заявив командувач ОС Сергій Наєв, який керував навчаннями.

Тактичні навчання із залученням винищувачів, штурмовиків, танків та іншої бронетехніки проводилося на передових позиціях, що стривожило окупантів. Російські пропагандисти не залишилися осторонь і стали публікувати замітки зі «страхітливими» заголовками про бойову готовність ЗСУ.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...