Хіти тижня. У окупантів великі втрати: ЗСУ на Донбасі гідно помстилися за своїх

У боях 15 грудня ліквідовано трьох найманців Кремля, ще багато поранено

Українські військові за добу 15 грудня ліквідували на Донбасі трьох і поранили ще вісьмох бойовиків, у відповідь на вбивство славетного українського військового. Як повідомили на сторінці прес-центру ООС в Facebook, 15 грудня російські окупаційні війська 12 разів атакували позиції українських захисників на Донбасі, зазначають Патріоти України.

Зокрема, з мінометів калібру 120 і 82 мм бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил недалеко від населеного пункту Кримське. Також були атаковані райони селищ Гнутове і Водяне.

Окупанти також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік від населеного пункту Станиця Луганська. Крім того були атаковані позицій українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка та неподалік населених пунктів Чермалик, Гнутове, Лебединське.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...