Хіти тижня. У президенти України зазбирався черговий відомий політик

Держава потребує перезавантаження, переконаний Роман Безсмертний.

Роман Безсмертний. Фото: 112 Україна.

Політик і дипломат Роман Безсмертний оголосив про готовність взяти участь у виборах президента України в 2019 році. Про це він сказав на зустрічі з журналістами, політологами і громадськими діячами в галереї "Всі свої" в Києві 29 травня. Трансляцію вів у Facebook журналіст Сергій Руденко, передають Патріоти України.

Зустріч була присвячена 25-річчю політичної діяльності Безсмертного. "Я дійсно буду балотуватися. Ви мене запитували - я не стану вас мучити. Прийде час - оформлю відповідні документи", - заявив Безсмертний.

За його словами, необхідно припинити перетворення української політики в шоу. Держава потребує перезавантаження, переконаний Безсмертний. "Лагодити нічого. Потрібно починати державні інститути з нуля", - сказав він.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...