Хіти тижня. "У этого негодяя Порошенко еще 4-5 месяцев!": Екс-нардеп-утікач на росТБ вимагав віддати Київ Росії (відео)

Кремлівським пропагандистам у московській телестудії допомагали в якості "хлопчиків для биття" два українських політолога.

Ігор Марков

На ефірі у пропагандистів екс-нардеп-утікач Ігор Марков заявив, що таке "непорозуміння", як Україна, повинна припинити своє існування і віддати Росії частину українських територій. Цинічна заява Маркова прозвучала на програмі пропагандиста Соловйова 20 січня, передають Патріоти України.

Спочатку Марков почав з улюбленої "мантри" Кремля про те, що Київ посилає найманців на Донбас, щоб вони вбивали мирне населення і ставших на "захист" "республік" "братів-росіян". Потім він договорився до того, що Україна повинна припинити своє існування і допомогти цьому повинна Росія і Путін.

Далі Марков став брехати про те, що Україна готує багато церковних і військових провокацій, а ченці з монастирів Одеси нібито отримали вказівки їх покинути в зв'язку з отриманням Україною Томосу.

Дивитися відео з 1:13:18:

За словами зрадника України, все йде до того, що Українська держава позбудеться своєї цієї самої державності. "Он (Порошенко - ред.) к этому идет семимильными шагами", - сказав Марков.

"Я за то, чтобы Украина прекратила это недоразумение — свое существование. Верните нам Киев с Юго-Востоком и дальше плетите свою Речь Посполитую, Австро-Венгрию, делайте свою солянку, но без нас!" - цинічно сказав зрадник України.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...