Хіти тижня. ​У той час як Путін вже "підібгав хвоста", Шойгу погрожує відправити американський флот на дно

Кремль по-тихому відмовився від широкомасштабного наступу на Ідліб, сховавшись за угоду з Ердоганом. Схоже, "бойовому буряту" Путіна при цьому відвели відволікаючу роль, щоб голосно трусонув своїм "бубном" для спантеличених споживачів пропаганди.

Здається, міністр оборони Росії вперше дозволив собі такі публічні погрози в бік США, зазначають Патріоти України.

Сергій Шойгу заявив, що, якщо Вашингтон тільки надумає атакувати Асада, тут же отримає відповідну реакцію російської сторони - американські кораблі, як джерела загрози, будуть уражені.

Москва намагалась розколоти єдиний фронт НАТО по сирійському питанню, заручившись угодою з Туреччиною задля наступу на останній оплот повстанців Сирії, провінцію Ідліб. Однак жорстка позиція Ердогана змусила Путіна задкувати. А оскільки наступу асадівсько-російсько-іранської коаліції вже не буде, то Шойгу дозволили помахати «Іскандерами» у бік американців. Певно, вважають це непоганим інформаційним прикриттям геополітичної поразки.

Нагадаємо, раніше США заявили, що в разі майже неминучого застосування хімічної зброї Асадом у наступі на Ідліб західна коаліція на чолі з США завдасть удару без додаткових попереджень.

Як заявив професор Академії військових наук Сергій Судаков, Росія чудово розуміє, що удар Заходу по військах Асада може бути завдано тільки з авіаносних з'єднань, субмарин і за допомогою ударного повітряного флоту.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...