Хіти тижня. "Україні просто пощастило": За терактом у Києві послідував би наступ російських військ на чолі з президентом-втікачем Віктором Януковичем, - Луценко (відео)

Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Генеральний прокурор Юрій Луценковважає розкриття намірів Надії Савченкота Володимира Рубана проведення терористичного акту в центрі Києва везінням. Про це йдеться у відео-ефірі передачі Свобода слова, опублікованому телеканалом ICTV на Youtube, повідомляють Патріоти України.

"Для реалізації цього замислу, звичайно, недостатньо було цих двох осіб і тому Рубан і Савченко почали підшуковувати виконавців, співучасників цього злочину серед військовослужбовців. В декількох військових частинах їм відмовили і не повідомили про це владі. Нам просто повезло. Нам, я кажу, Україні, державі, не владі", - сказав він в ефірі телеканалу ICTV.

"Нам пощастило, що офіцери 8-го полку спецназу, що базуються в місті Хмельницькому повідомили Службі безпеки України про позицію Савченко та Рубана організувати терористичний акт", - додав прокурор.

Також Луценко додав, що за терактом у Києві послідував би наступ російських військ на чолі з президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР. За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії.

Опублікував: Evora

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...