Хіти тижня. "Українська Чечня": Український Бжезинський розкрив підступні плани Путіна

За планами Кремля, Київ повинен задобрювати бойовиків величезними дотаціями, а управляти ними реально буде Росія.

Володимир Горбулін. Фото: UKURIER.GOV.UA.

Президент Російської Федерації Володимир Путін має намір перетворити Донбас фактично в "українську Чечню". Про це в своїй книзі "Мій шлях у задзеркаллі" написав український політик і перший секретар РНБО Володимир Горбулін. Він зазначив, що Мінські домовленості щодо Донбасу потребують серйозного перегляду, якщо не перезавантаження, передають Патріоти України.
"Фактично йдеться про "українську Чечню": Київ повинен задобрювати бойовиків величезними дотаціями, а управляти ними реально буде Росія. Безумовно, Україна не готова обговорювати подібні сценарії, але в Москви вони хоча б є. А скільки власних сценаріїв розробив Київ щодо цього регіону?" – розповів політик.

Горбулін підкреслив, за п'ять років після анексії України так і не побачив стратегії щодо повернення Криму і припинення війни на сході країни.

Джерело: Сегодня

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...