Хіти тижня. Український журналіст піймав любителя Путіна на несподіваному зізнанні (відео)

Блогер, прихильник російської окупації Олександр Горний зізнався у тому, що колабораціоністи в анексованому Криму бояться Україну. Цією заявою він нарвався на яскравий тролінг журналіста Романа Цимбалюка.

Роман Цимбалюк

Українець зазначив: промова зрадника свідчить про те, що кримчани не довіряють пафосним обіцянкам президента Росії Володимира Путіна захистити їх. Суперечка між Горним і Цимбалюком сталася в ефірі програми "Обличчям до події" на "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Зауважимо, що страх тимчасово окупованого Криму перед армією України проросійський блогер почав видавати з перших хвилин свого виступу. Так, він прямо заявив, що окупанти серйозно побоюються знищення Кримського мосту українською стороною. Нібито саме тому вони напали на українських моряків поблизу Керченської протоки. "Російські прикордонники діяли в конкретній ситуації, коли була загроза в тому числі Кримському мосту. Йдуть три судна, нехай вони здаються зовсім невеликими. Підійдуть до опори, і який буде результат? Коли українські судна вели себе непередбачувано, неадекватно, російські прикордонники зобов'язані були реагувати, виходячи з тієї ситуації, враховуючи найсумніші розвитки сценаріїв. Розумієте? Це військові!" — стурбовано сказав Горний.

Однак Цимбалюк яскраво поставив його на місце, зазначивши, що українські воїни ніколи не організовують терактів і диверсій, які будуть нести небезпеку їхньому власному народу. "У нас в Україні, на відміну від Російської Федерації, немає шахідів. У нас ніхто ніколи не ухвалить рішення своїх солдатів посадити на корабель, щоб вони підпливли до вашого мосту і підірвали його. Для чого? Щоб ви потім на наступний день бомбили Київ у рамках захисту російськомовного населення? Схаменіться!" — відповів журналіст путінському пропагандисту.

Упевнена позиція Цимбалюка ще більше розлютила поплічника російських окупантів, і він, рознервувавшись, випадково обмовився про те, що Крим боїться України. Однак після допущеної помилки Горний тут же перейшов на гучні погрози на адресу зрадженої Батьківщини. "Ми боїмося України, яка бере участь і організовує усі ці провокації проти Росії, проти Криму! Люди-кримчани сказали однозначно: "Ми готові взятися за зброю, якщо Україна спробує сюди ткнутися". Не дай Боже хоч один український солдат або доброволець-націоналіст сюди ткнеться — ми не Донбас. Відповімо набагато жорсткіше!" — нервово відрізав блогер.

Однак відвернути увагу опонента від визнання власної слабкості Горному не вдалося, і він отримав у відповідь чергову порцію стьобу над окупантами. "Якщо ви боїтеся України, я вас вітаю. Значить, ви не вірите верховному головнокомандувачу РФ, який уже туди стільки військовослужбовців відправив із усіх регіонів, щоб зберігати наше золотце, окупований Крим! І це правильно", — посміхаючись підсумував дискусію Цимбалюк.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...