Хіти тижня. Українців розлютив бенефіс кандидата в президенти за добу до виборів

У мережі обурилися через бенефіс шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського на каналі "1+1" за день до виборів.

На телеканалі "1+1" 30 березня практично цілий день будуть транслювати передачі за участю Зеленського. Так, з 16:30 розпочнеться показ "Вечірнього кварталу" та інших передач до 22:20. "Трансляцію Зеленського" перервуть лише на новини ТСН. На це звернув увагу драматург і прозаїк Лесь Подерев'янський на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Користувачів мережі обурила така щільна програма за участю кандидата за день до виборів. Сам же Подерев'янський в зв'язку з цим написав вірш:

В маленьку цю коробочку

Із сурлом чорнопиким,

Що продукує цінності духовні,

А сам, падлюка, зроблен із пластмаси,

Яка до світу матер’яльного належить.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...