Хіти тижня. "Укропи" наступають? У рядах терористів "ЛДНР" паніка, - волонтер

Прихильники "Л/ДНР" поскаржилися на серйозні втрати.

Ілюстрація: forpost.lviv.ua

Військовий журналіст Мирослав Гай повідомив про паніку в рядах терористів на Донбасі через "прорив" ЗСУ під Докучаєвськом, повідомляють Патріоти України.

"Бойовики активно обговорюють великі втрати своїх сил під Докучаєвськом. Безліч поранених. Кажуть, на прорив наші йшли. Дурні. Який прорив? Максимум в магазин їздили, ну і паралельно зачепили ідіотів. А нічого стріляти. Ми-то розуміємо, що у вас там робота. Що гроші потрібно відпрацьовувати. Ну, такі значить експлуатаційні витрати. 35, кажете, 300 і 17 - 200. Ну, буває", - написав він.

"І взагалі, чого ви причепилися. Нас там немає. У нас Мінськ. Ви все брешете! Завтра, до речі, в ресторан поїдемо, так що вам, росіяни, на бойові краще взагалі не виходити", - додав він.


Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...