Хіти тижня. Упав прямо на сцені: Жириновський епічно зганьбився на виступі в РФ (відео)

У Росії скандальний лідер ЛДПР Володимир Жириновський розсмішив соціальні мережі своєю неоковирною поведінкою: політик спіткнувся і впав на коліна, коли виходив на сцену. Інцидент трапився після інавгурації губернатора Володимирської області Володимира Сипягіна, повідомляють Патріоти України.

Так, Жириновський був запрошений на сцену для виступу, проте політик не помітив останню сходинку і потрапив у незручну ситуацію.

Курйозний момент встиг зафіксувати фотограф, який вийшов до сцени, щоб зняти виступ скандального депутата Держдуми. Згодом саме фотограф і допоміг піднятися осоромленому Жиріновському. Зазначимо, політик не постраждав у результаті падіння.

"Із ним усе гаразд. Він брав участь у прес-підході, був переконливий і красномовний, як зазвичай", – сказала помічниця губернатора Володимирської області Ольга Петрова.


Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...