Хіти тижня. "Уважний" слухач: Український міністр заснув під час виступу Порошенка в ООН (відео)

​Ще один конфуз стався на Генасамблеї ООН. Під час виступу Петра Порошенка на Генасамблеї ООН глава зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін міцно спав.

На записі трансляції виступу президента України чітко видно, що глава МЗС солодко спить у своєму кріслі. На кадрах видно перша леді Марина Порошенко, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, а також «сплячий» Клімкін, передають Патріоти України.

Під час виступу на засіданні ГА ООН Порошенко звинуватив Росію в спробі окупувати Азовське море і закликав ввести санкції відносно Москви.

Користувачі активно коментують цей ролик, при цьому вони начебто не помічають сплячого Клімкіна на відео. «Я захоплююся моїм, нашим Президентом .. Так, я пишаюся Вами, Петро Олексійович! Дай Бог Вам здоров'я і успіхів в особистому житті і в усіх справах!», «Порошенко наш президент, перемога буде за Україною!!!!», «Порох красень, з усіх найдостойніший, хто б що не говорив», - пишуть українські користувачі.

Джерело: 5 канал

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...