Хіти тижня. Узяла приклад із Світлани-"Вітерця": Коханка найманця Путіна на Донбасі здалася СБУ

Дівчина 1990 року народження, що втекла від бойовиків, була коханкою найманця з Росії.

Приклад Світлани Дрюк виявився заразним? Ілюстрація: Факти.

Спільниця бойовиків "ДНР", уродженка Донецька Пономаренко (Торосян) Маргарита погодилася співпрацювати із СБУ, заради безпечного повернення на підконтрольну Києву територію. Про це пише блогер "Фашик Донецький" на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, дівчина 1990 року народження, що втекла від бойовиків, була коханкою найманця з Росії Тарбаєва Олександра Миколайовича (позивний "Картіна"), який командував так званою 1-ю танковою ротою територіальної оборони 11 омсб.

"Чувак полонив Маргариту блатним базаром, бо відсидів у в'язниці, а також татуюваннями, які зробив там же", - пише блогер.

За його словами, Маргарита "вирішила не ламати собі життя і списалася із СБУ". Тікаючи від бойовиків, вона вкрала флешку з особистими даними всіх бійців 1 танкової роти так званої тероборони "ДНР". Крім того, ще до втечі вона передала СБУ 16 гігабайт інформації.

Серед переданих даних виявилися "дані танкістів, кількість танків, шляхи висування танків на бойові позиції, схема підвезення боєкомплекту на базу танкістів і на бойові позиції, кількість снарядів і складів, всі позивні і телефони танкістів, місця відпочинку танкістів, розпорядок дня і т. ін.".

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...