Хіти тижня. В армії США зробили заяву про можливий кінець світу

Розмірковуючи про напружену політичну і військову обстановку в світі, американський військовий вказав на розкол, який відбувається між державами, і навіть військовими відомствами.

Ілюстрація: ria.ruПряме бойове зіткнення між арміями США та РФ, тим більше з використанням ядерного озброєння, призведе до кінця світу, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю "Обозревателю" капітан 1-го рангу військово-морських сил США Гаррі Табах зазначив, що між Америкою і Росією вже відбувалися військові зіткнення в Північній Кореї, В'єтнамі, Афганістані та Сирії, але вони не були масштабними.

"Якщо станеться зіткнення безпосередньо Росії з США, то, я думаю, це кінець світу. Але це все залежить від ядерного озброєння, якщо ядерне озброєння буде використано, і воно спрацює, то тоді просто сшібет нашу маленьку планету, і ми всі підемо на зустріч до бога", - говорить Табах.

"Так що, так це звичайно не тільки Росія, світ зараз розколюється на різні табори, на різні союзи, і навіть в НАТО йде розкол, і в усьому цьому бере участь Росія. І у Росії це традиційно – вона на початку створює проблему, а потім каже, ви її без мене вирішити не можете, тому сідайте за стіл і домовляйтеся", – розповів він.На питання, чи може привести світової розкол до Третьої світової війни, Табах відповів: "Звичайно. Зараз світ політизувався".

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...