Хіти тижня. "Вы нам здесь не указ!": На КремльТБ висунули ультиматум Україні та США по Донбасу (відео)

Російський пропагандист Ігор Коротченко, який називає себе військовим експертом, заявив, що Кремль не піде на жодні поступки Україні в питанні Донбасу.

Ігор Коротченко

Він нахабно додав, що на це не вплине і позиція Заходу, оскільки Росія робитиме так, як хоче. Свій спіч рупор путінського режиму озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Разумеется, Россия не пойдет на те варианты, которые будет предлагать Украина. И Волкер, Трамп, неважно кто — вы нам здесь не указ! У нас есть собственное понимание, как защищать "русский мир", как обеспечить безопасность Донбасса. В первую очередь — за счет тесной экономической интеграции с Россией, за счет гуманитарной помощи. И мы, Россия, будем проводить ту политику, которую считаем правильной. И никакие волкеры, никакие вашингтоны, лондоны здесь не помогут вам изменить позицию России! Будем так делать, как считаем нужным!", самовпевнено заявив Коротченко.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...