Хіти тижня. В очікуванні другого російського фронту: Нардеп Гопко б'є тривогу - Херсонщина незахищена

Безпекова ситуація на півдні Херсонщини досі не набагато краща за весну 2014 року, коли російські військові зі Криму заглибилися на кілька кілометрів углиб материка. І зупиняли їх на Чонгарі звичайні мешканці українських сіл із мисливською зброєю.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат України Ганна Гопко, передають Патріоти України.

"За чотири роки безпекові можливості України значно зросли, але присутність силових структур поблизу окупованого Криму мізерна, їх недостатньо для ефективної протидії постійній підривній діяльності Росії.

Після відвідин прилеглих до Криму районів Херсонщини звертаюся до прем'єр-міністра із закликом вирішити нарешті питання про посилення присутності гвардійців, поліціянтів і прикордонників на півдні Херсонщині, особливо в Генічеському районі.

Аналогічне звернення надіслано міністрові внутрішніх справ Авакову."

Опублікував: Олег Устименко

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...