Хіти тижня. В Україні викрили цілу організацію пропагандистів "русского мира", - СБУ

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували діяльність громадської організації, яка керувалась спецслужбами Російською Федерації.

Про це повідомили в прес-службі СБУ, передають Патріоти України.

Оперативники встановили, що представники проросійської структури, яка функціонувала в одному з регіонів України, займались пропагуванням ідей так званого "русского мира" і проводили антиукраїнську діяльність.

Зокрема, організація виготовляла та розповсюджувала матеріали, спрямовані на порушення територіальної цілісності країни.

Під час обшуків правоохоронці виявили друковану продукцію, оргтехніку та інші предмети, які підтверджують протиправну діяльність.

Слідчі відрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...