Хіти тижня. Вакарчука застерегли від участі в президентських перегонах (відео)

Від репутації музиканта і лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука не залишиться й "мокрого місця", якщо він буде балотуватися на президентських виборах.

Дмитро ГордонТаку думку висловив український журналіст Дмитро Гордон в ефірі "Вечірнього прайму" на телеканалі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Я добре ставлюся до Вакарчука, вважаю його блискучим музикантом, символом покоління, виразником дум покоління, людиною з бездоганною політичною репутацією. Наскільки я знаю, у нього була розмова з президентом, і президент йому сказав, якщо Святослав піде на вибори, то від його репутації не залишиться нічого, і правильно сказав. Тому що якщо сьогодні Вакарчук – це совість нації, абсолютно заслужено, то як тільки він оголосить, що йде в президенти, від нього не залишиться мокрого місця, умовно, тому що він стане "одним з них", - заявив Гордон.

За його словами, музиканта хочуть бачити президентом ті люди, які за ним стоять. А сам Вакарчук ще не визначився з висуненням кандидатури. "Я думаю, що ті, хто його рухають, дуже хочуть, щоб він став президентом. Сам він не визначився. За моєю інформацією, за Вакарчуком стоїть Сорос і його люди. Всі бояться його концертів у Києві 24 серпня на День незалежності, тому що вважається, що саме в цей день Вакарчук дасть старт своєї президентської кампанії", - зазначив журналіст.

Він також додав, що Вакарчук навряд чи погодиться йти на президентські вибори. "Моя думка - він не піде. Я можу помилятися. Він пройшов серйозну підготовку в США, як і ряд інших кандидатів. Серед них розглядається Володимир Кличко, що не Віталій, а саме Володимир. Американці теж мають на нього види, він дуже розумний, користується авторитетом і в США, і в ЄС", - резюмував Гордон.

Опублікував: Олег Устименко

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...