Хіти тижня. "Вам здалося, що президент вирішив віддати Курили?!": Пропагандисти Кремля зчепилися з депутатом Держдуми через Путіна (відео)

Ольга Скабєєва безглуздо спробувала заступитися за російського президента, однак через брак аргументів зайняла агресивну позицію по відношенню до співрозмовника і звинуватила його в самопіарі.

Ольга Скабєєва. Фото: скріншот з відео.

На російському телебаченні сталася гостра суперечка між путінськими пропагандистами і депутатом нелегітимної Держдуми Юрієм Афоніним. Рупори Кремля звинуватили його в недовірі президенту Росії Володимиру Путіну. Зокрема, вони дорікнули депутату проведенням показового мітингу проти передачі Курильських островів Японії. Скандал з цього приводу спалахнув в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Все почалося з того, що ведучі програми Ольга Скабеєва і Євген Попов запитали Афоніна, навіщо він влаштував масові мітинги на Сахаліні й здійняв паніку серед місцевого населення. "Проводили, тому що насправді ми повинні чітко розуміти: ось в цей період посилення санкцій проти Російської Федерації Японія якраз активізувала процеси з приводу островів. Чому не було ясності? Чому Лавров ось так ясно сказав тільки зараз? Тому що, швидше за все, серед російської влади і серед російського бізнесу ще залишилися представники 90-х, які розпродавали за копійки державну власність, забиваючи цвях в труну комунізму і радянської влади", — відповів він їм.

Ці слова ще більше роздратували скандальну Скабеєву, і вона накинулася на опонента зі звинуваченнями з приводу наклепу на адресу Путіна. "Вам здалося, що Путін вирішив віддати Курили, і ви влаштували мітинги?!"— обурилася пропагандистка.

Афонін, в свою чергу, висловив упевненість в тому, що влада Росії нібито пішла на поводу у певного "ліберального лобі" і розглядала можливість здачі Курил. У зв'язку з цим він і вирішив продемонструвати Кремлю реакцію людей на скандальну ініціативу.

"Федеральна влада протягом декількох місяців не дає чіткої відповіді! Вийшли люди, тисячі людей південносахалінських", — пояснив російський депутат свої дії. Крім того, він пригадав Путіну і такі гріхи, як пенсійну реформу і різке підвищення цін.

Скабеєва безглуздо спробувала заступитися за російського президента, однак через брак аргументів знову зайняла агресивну позицію по відношенню до співрозмовника і звинуватила його в самопіарі. "Гаразд, скажіть чесно: вибори скоро, вирішили хайпанути, ось і все! І про Донбас там мітингували, і про Курили, і про все на світі!" — скипіла вона.

Однак Афонін також не збирався поступатися пропагандистці та продовжив завалювати путінську владу жорсткою критикою. "Значить, невизнання Донбасу і Луганська і здача островів це буде взагалі хрест на нинішній владі!" — гнівно висловився він.

Остання фраза вкрай вивела з себе пропагандистів, і вони почали переконувати публіку в тому, що такого нібито ніколи не станеться.

Джерело: Обозреватель

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...