Хіти тижня. Вбивство у прямому ефірі: Російські пропагандисти опублікували запис ліквідації Захарченка (відео)

Спочатку до закладу заходить охоронець Захарченка, а після цього й сам ватажок так званої "ДНР". Щойно він переступає поріг кафе, як лунає вибух.

Вбивство ватажка "ДНР" показали по росТБ. Фото: скріншот з відео.

Російські ЗМІ оприлюднили у мережі відео загибелі ватажка проросійських бойовиків на Донбасі Олександра Захарченка. На кадрах видно, як Захарченко входить до закладу та зафіксований момент вибуху, передають Патріоти України.

Відповідне відео було знято на камери зовнішнього спостереження та оприлюднено російським телеканалом "Россия-1" в програмі "Вести недели", яку веде пропагадист Кремля Дмитро Кисельов.

На кадрах із відео видно, як до кафе "Сепар" під'їжджають декілька автомобілів, з яких виходить Захарченко в супроводі озброєних бойовиків. Спочатку до закладу заходить охоронець Захарченка, а після цього й сам ватажок так званої "ДНР". Щойно він переступає поріг кафе, як лунає вибух.

На вулицю вилітають вхідні двері кафе та тіло людини. Після цього до будівлі збігаються озброєні люди. Російські журналісти вже встигли побувати у кафе після інциденту. Так, кореспондент "Вестей недели" розповів у програмі, за яким столиком любив відпочивати Захарченко та про іронічну табличку, яку ставили на його зарезервований стіл. На ній писало: "Стіл заміновано".

Дивіться відео з моментом вибуху у кафе "Сепар":

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...