Хіти тижня. Відповість за все? Правоохоронці затримали снайпера, який убив режисера Храпаченка на Інститутській

Правоохоронці затримали снайпера Національної гвардії за підозрою в убивстві активістів Євромайдану на вул. Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року, повідомляють Патріоти України.

Снайпера затримали наприкінці жовтня, на початку листопада суд заарештував його на 60 діб. Прізвище затриманого не повідомляють в інтересах слідства.

За даними агентства, слідство встановило, що підозрюваний 20 лютого 2014 року об 11:28 вистрілив в активіста Євромайдану, театрального режисера Олександра Храпаченка, який разом з іншими людьми перебував на вул. Інститутській. Від поранення Храпаченко загинув.

Йдеться про одного зі снайперів групи "Омега", розміщених на території клубу Кабінету Міністрів України. 31 жовтня поточного року після проведених експертиз і досліджень снайпера "Омеги", діючого військовослужбовця Нацгвардії, затримали за місцем проживання.

Нагадаємо, раніше цього тижня Генпрокуратура направила в суд матеріали справ стосовно двох екс-"беркутівців", які зараз продовжують службу в правоохоронних органах.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...