Хіти тижня. Військові у Львові протестували проти Володимира Зеленського (відео)

Ветерани АТО влаштували масштабну акцію під будівлею Палацу культури, вимагаючи від кандидата в президенти пояснень за свої вчинки і слова.

Дісталося і одному з соратників Зеленського - Пікалову. Активісти підловили того перед Палацом культури, де проходив концерт, передають Патріоти України.

Ветерани поцікавилися у нього, чи правдиві чутки про нагородний пістолет, подарований Зеленському екс-президентом-утікачем Януковичем. Гуморист спробував піти від відповіді: "Звідки мені знати. Я тільки за себе можу відповідати", - відповів він.

Крім того, активісти попросили Пікалова передати Зеленському їх побажання. "Нехай стане на коліна перед матерями і дружинами, дітьми, які втратили (у війні - ред.) своїх синів, чоловіків і батьків ... Або хоча б зробить з цього приводу заяву", - закликали військові, зазначивши, що замість цього Зеленський хоче переговорів з агресором Путіним, а також вибачається перед Кадировим.

"Ви - коміки, і це ваша стихія, але не лізьте в політику", - порадили ветерани.

Вони також висловили претензії Зеленському за образи на свою адресу. "Ми ветерани війни. Те, що він сказав, це більше, ніж образа для чоловіка ... Передайте Зеленському, що за такі слова, як "ссишь" можна зуби випльовувати ... Нехай за свої слова відповідає! Нехай стежить за тим, що він говорить і кому говорить", - зазначив один з активістів.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...