Хіти тижня. Він нам колаборант Москви: Українська делегація у ПАРЄ влаштувала демарш

Українські парламентарі відмовилися йти на щорічний великий прийом до генерального секретаря Ради Європи Ягланда і повернули запрошення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Глава делегації Верховної Ради в ПАРЄ Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"В умовах коли через фінансовий шантаж Росії РЄ економить на папері для документів є не дуже логічним кроком влаштовувати розкішні прийняття на сотні людей. При цьому Україна, яка добровільно пожертвувала 400,000 доларів на підтримку організації у складний час, не отримала відповіді від Ягланда щодо вартості щорічного великого прийому і доцільності його проведення в складних фінансових умовах.
Ну і для тих, хто каже що в «Європі так не буває»: ще й як буває", - написав Ар'єв.

Нагадаємо, Янгланд скаржиться на відсутність грошей в організації і таким чином намагається повернути Росію до складу ПАРЄ. Росія була позбавлена права голосу в ПАРЄ в квітні 2014 року - відразу після анексії Криму і початку військових дій на Донбасі. 28 січня 2015 року ПАРЄ прийняла резолюцію, в якій продовжила санкції проти Росії і позбавила її права голосу до квітня. В знак протесту делегація РФ заявила, що припиняє свої контакти з ПАРЄ.

Опублікував: Олег Устименко

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...