Хіти тижня. VIP-агітатор Тимошенко Леонід Кравчук озвучив її план про сепаратну угоду з Путіним, - Павло Нусс

Чи говорить перший президент України лише за себе, чи 85-річний екс-ідеолог КПУ озвучує погоджене з Москвою (путінські "чекісти" можуть шантажувати ЛМК не гірше ніж Януковича), але відомий "порохобот" бачить в цьому погоджений з Тимошенко план дій
Vip-агітатор кандидата в президенти Юлії Тимошенко Леонід Кравчук запропонував без жодного посередництва наших партнерів в ЄС і США сісти за стіл переговорів з агресором, кинувши Україну у пащу "ведмедя" без жодних шансів уникнути капітуляції. Про це в своєму блозі повідомляє пропрезедентський аналітик Павло Нусс, зазначають Патріоти України. Далі мовою оригіналу.
Він зазначає, іншими словами, Кравчук анонсував план Тимошенко в разі її гіпотетичної перемоги на виборах президента України «домовиться» з Путіним без участі ЄС і США, на умовах тієї ж Москви. Капітуляція - це і є план, сепаратний план. Тобто, домовитися вона хоче з Путіним, але всі витрати за завдану росіянами збиток покласти на країни-підписантів Будапештського меморандуму.
Павло Нусс зазначає, незрозуміло тільки, як же донести до електорату, що, голосуючи за Тимошенко, вони вибирають акт капітуляції України? Про Зеленського і зовсім нічого говорити, тому що він повністю підконтрольний безпринципного олігархові. «Взагалі, кричати не перестану, що реальної альтернативи президенту Порошенко на сьогодні немає! Ось немає, і змиріться з цим! », - резюмував аналітик. Читайте також Тимошенко і Гриценко «прогуляли» засідання ТСК, яка займається розслідуванням розграбування в армії.

"Vip-агитатор Тимошенко, Л. Кравчук, предложил безо всякого посредничества наших партнеров в ЕС и США сесть за стол переговоров с агрессором, "договориться обо всем, и восстановить инфраструктуру Донбасса за счет стран подписантов Будапештского меморандума".

Другими словами, Кравчук анонсировал план Тимошенко в случае её гипотетической победы на выборах президента Украины "договорится" с Путиным без участия ЕС и США, на условиях той же Москвы. Капитуляции это план. Сепаратный план.

Т.е, договориться она хочет с Путиным, но все траты за нанесенный московитами ущерб возложить на страны - подписантов Будапештского меморандума.

Как же донести до электората, что голосуя за Тимошенко, они выбирают акт капитуляции Украины!?
О Зеленском я вообще молчу, так как он всецело подконтрольный беспринципному олигарху.

Вообще, орать не перестану, други, что реальной альтернативы Президенту Порошенко на сегодня нет! Вот нет, и смеритесь с этим!"

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...