Хіти тижня. Волкер пропонує Україні стратегічно невірну і дуже небезпечну річ, - український філософ

Україна повинна вибрати один з двох варіантів - або ми ведемо війну і обговорюємо війну в комплексі, або ми розриваємо ці питання окремо, як цього хоче Росія.

Курт Волкер. Фото: РБК.

До сих пір ми не вели прямих переговорів з агресором, якщо не враховувати переговорів, які ведуться через Медведчука, що літає в Москву і назад до Києва. Йдеться про те, що потрібно поміняти цей формат, але тоді перед нами стане дуже непроста проблема - ми будемо обговорювати окремо Крим, окремо ОРДЛО, окремо конфлікт в Азові. Саме цього і хоче Росія, щоб всі ці проблеми розглядалися окремо, а не в комплексі. Тому спецпредставник США Курт Волкер радить дуже небезпечну річ, пропонуючи поділ цих проблем і поділ їх розгляду. Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив український філософ Сергій Дацюк, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Україна повинна вибрати один з двох варіантів - або ми ведемо війну і обговорюємо війну в комплексі, або ми розриваємо ці питання окремо, як цього хоче Росія. Говоримо тоді, що Крим відійшов, бо було голосування місцевого населення, конфлікт на сході України - це громадянська війна і тільки на Азові є деякі нюанси, які можна врегулювати.

Сергій Дацюк вважає, що нам потрібно донести до наших союзників або партнерів нашу стратегію, яка повинна складатися з систематичного комплексного розгляду питань війни. Наприклад, взяти майданчик того самого Нормандського формату, хоч він і не увінчався успіхом.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...