Хіти тижня. "Вона балотується не на "шальную імператрицю" і не на "Путіна у спідниці", а на посаду президента України", - нардеп про свою тезку-кандидата в президенти (відео)

Вимога Юлії Тимошенко зняти з виборів її однофамільця Юрія Тимошенко є порушенням конституційного права.

Юрій ТимошенкоПро це в ефірі "Прямого" розповів народний депутат, кандидат у президенти України Юрій Тимошенко, передають Патріоти України.

"Технічний кандидат - це оціночне судження. Такого терміну в українському законодавстві не існує. Я б теж міг згадати деякі судження, але мені не пасує цього говорити стосовно жінки", - зазначив депутат.

Зокрема, Юрій Тимошенко нагадав, що президент у першу чергу є гарантом Конституції. "Я нагадав би Юлії Володимирівні, що вона балотується не на "шальную імператрицю" і не на "Путіна у спідниці", а на посаду президента України, який повинен бути в першу чергу гарантом Конституції і дбати про дотримання всіх конституційних прав кожного громадянина".

Також нардеп зауважив, що вимога Юлії Тимошенко є антикоституційною. "Позбавляти мене права балотуватись на яку-небудь посаду в цій державі - це є порушення моїх конституційних прав. Відповідно, Тимошенко не може після цього бути гарантом Конституції в Україні", - наголосив кандидат у президенти.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...