Хіти тижня. Вони протистоять злу: Клімкін у Страсбурзі вразив своїм виступом міністрів Ради Європи

Промову глава українського МЗС почав з цікавої цитати.

Павло Клімкін. Фото:REUTERS

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час виступу на міністерському засіданні Ради Європи в Страсбурзі, здивував присутніх сенсаційною заявою. Як написав на своїй сторінці в Facebook постпред України при РЄ Дмитро Кулеба, виступ міністр почав з цитати, зазначають Патріоти України.

"Є така фішка в дипломатії - на початку виступів цитувати великих людей. Щоб задавати тон виступу і доводити ключове повідомлення. Виступ Павло Клімкін сьогодні на міністерському засіданні Ради Європи почав з цитати: "Я, Олег Сенцов, громадянин України..." Нові часи - нові зразки сили", - сказано в повідомленні.

Глава МЗС України заявив, що Рада Європи повинна рівнятися на політв'язнів. "Клімкін трохи сенсаційно для дипломатичних кіл сказав сьогодні, якщо Рада Європи хоче гідно пережити складні часи, то має рівнятися на Сенцова, Балуха, Абдуллаєва і інших політв'язнів, які не здаються під тиском Росії і знаходять в собі сили протистояти злу для захисту справедливості", - зазначив Кулеба.

"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...