Хіти тижня. "Вони скасували захід, щоб я не змогла прийти": Пропагандистка Путіна віртуозно зганьбилася в прямому ефірі (відео)

Марія Захарова навіть не зрозуміла, що інцидент не характеризує її як дипломата РФ з хорошого боку, а навіть навпаки.

Марія Захарова. Фото: ТАСС.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, яка нещодавно розсмішила мережу дивним виглядом, знову потрапила в незручну ситуацію в прямому ефірі, розповівши курйозний випадок зі своєю участю. Відповідне відео опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

"А ви знали, що вони мене запрошували (до Британії, - ред.). Рік тому я повинна була їхати на засідання однієї зі структур британського парламенту. І ви знаєте, що саме Борис Джонсон (глава МЗС Великобританії, - ред.), по знову ж витокам в британській пресі, закотив таку істерику. Вони не могли відкликати запрошення, вони скасували цей захід", - сказала вона в прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1".

Дивитись з 2:19:40:

При цьому Захарової, мабуть невтямки, що захід скасували саме через її приїзд і це ніяк не характеризує її як дипломата РФ з хорошого боку, а навіть навпаки. У мережі відразу стали насміхатися над чиновником.

"До неї реально не доперло, що пристойні люди готові скасовувати події, повертати гроші (як з тієї ж Нетребко), та хоч доплачувати - тільки б не бачити мерзенних скрепостанських пик і не чути їх месіанського марення! Зайва хромосома - це зрозуміло, але може їх там ще і опромінюють чимось? Тому що аж надто ядрений ефект)))", - написав на своїй сторінці в Facebook український політолог Олексій Голобуцький.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...