Хіти тижня. "Вонижехлопчики": Кривдники погрожують Найєму, вимагаючи забрати заяву

Можна тільки диву даватися як за "простих студентів" намагаються клопотати дуже різні але дуже впливові особи

Фото: ЗМІ

Депутата Мустафу Найєма, якого побили у Києві 30 квітня, намагаються вмовити забрати свою заяву на кривдників, йому надходять погрози. Про це розповіла його колега і друг Світлана Заліщук в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

"Я бачу спроби з боку підсудних домовитися через різні канали. Я не буду говорити конкретні прізвища, але були спроби виходити на певних депутатів, щоб Мустафа забрав свою заяву. І таких спроб - через родичів, знайомих, друзів - уже чимало", - заявила вона.

Також, за словами Заліщук, джерела у прокуратурі казали: "На нас тиснуть". Вона додала, що на особисту пошту Мустафи Найєме приходили погрози: "З посиланням на Алаха, на релігію, на віру, що може бути покарання, якщо він не забере свою заяву. Я би говорила, що це реально залякування"

30 квітня у центрі Києва, на дорозі біля Бессарабського ринку, депутат Мустафа Найєм вступив у словесну суперечку з одним з водіїв – а в результаті його побили, він потрапив до лікарні зі зламаною щелепою та струсом мозку.

До побиття причетні четверо молодиків. Поліція затримала трьох осіб за підозрою в хуліганстві, а четвертого, який утік до Баку (Азербайджан), розушкує за підозрою в "умисному тілесному пошкодження середньої тяжкості". Ще одного водія, який потрапив на відеозаписи камер, правоохоронці хочуть допитати як свідка.

Шевченківській райсуд обрав для Магомеда-Салиха Арбуевіча Саїтовацілодобовий домашній арешт як запобіжний захід, а для Ахмеда-Абубакаровича Саітова та Умолта Руслановича Темербулатова – нічний домашній арешт до 30 червня. Також прокуратура отримала дозвіл на затримання підозрюваного, якому вдалося втекти. Імовірно, йдеться про Магомеда-Аміна Саітова.


Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...