Хіти тижня. "Возможно противостояние": Український генерал розповів, яку долю Путін готує "ЛДНР"

Екс-заступник глави СБУ, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський озвучив озвучив плани Росії на "Л/ДНР".

Ілюстрація: ЗМІ

Він вважає, що Росія не хоче, щоб відбулося об'єднання окупованих території "ДНР" та "ЛНР". Причина - Кремлю набагато простіше керувати такими "республіками" поодинці, повідомляють Патріоти України.

Скіпальський намагався висвітлив питання про низку вибухів в "ЛНР". Тут може бути наступна відповідь: або це спроба "ДНР" розпочати об'єднання республік, або це внутрішні протистояння республік. Генерал-лейтенант вважає, що "Росія не бажає об'єднання цих новоутворень, маріонетками простіше керувати поодинці, ніж об'єднати. І тому, згадайте, коли Плотницького треба було прибрати, звідкіля рухалися сили? З Донецька. Тому можливе протистояння".

Нагадаємо, що пару днів тому назад, 16 лютого у тимчасово окупованому Луганську пролунала низка вибухів, відбулися інші диверсійні дії. Звернемо увагу, що за версією СМІ сепаратистів, такі вибухи свідчать, що скоро об’єднаються теротистичні угрупування "ЛНР" та "ДНР".

Опублікував: Тетяна Сокот

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...